enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
35,0071
ALTIN
2.325,73
BIST
9.097,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

DENİZBANK’TAN KAHTA’YA İFTAR YEMEĞİ

29.06.2016
0
A+
A-

 

DenizBank’tan Kahta’ya iftar yemeği 

DenizBank, Kahta’da iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimleri ile buluştu.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olan DenizBank, Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticileri, elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

DenizBank 28 Haziran 2016, Salı akşamı Neşetin yerin’de bir iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Bölgede faaliyet gösteren, tarım sektörünün ileri gelenlerine verilen ve Neşetin yerinde  düzenlenen iftar yemeği; Şube Müdürü Bileç Yıldırım,Denizbank GüneyAnadolu bölge tarım satış müdürü Mine Akçadağ ve köy muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBank  GüneyAnadolu bölge tarım satış müdürü Mine Akçadağ, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Akçadağ, “DenizBank, tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzün karar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz, önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında bilgi verildi…

  • Çiftçiler Üretici Kartları ile; mazot, gübre, yem, tohum, tarım ilacı, tarım makinaları, yedek parça ve diğer tarımsal ihtiyaçları için üye işyerlerinden alışveriş yapabilirler veya Şube ve tüm ATM’lerden nakit çekebilir veya 3 yıla varan vadelerde Üretici Kart üzerinden taksitli kredi kullanabilirler.
  • Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.
  • DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından ve ATM’lerden Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca cep telefonuna URETICI yazıp T.C. kimlik numarası ve bulunulan ilin plaka kodunu aralarında birer boşluk bırakıp 3280’e SMS göndererek de Üretici Kart başvurusu yapılabiliyor.
  • Turkcell faturaları için Üretici Kart’a otomatik ödeme talimatı vererek yıllık 600 TL’ye kadar olan cep telefonu faturaları faiz ödemeden hasada ertelenebilir. Kampanyaya katılım için cep telefonundan 3280’e TURKCELL yazıp gönderilmesi yeterli.
  • Her ay düzenli ödenmesi gereken Bağ-Kur primleri ve tarımsal faturalar için otomatik ödeme talimatı vererek ödemeler  hasada ertelenebilir.
  • Üretici Kart Ödemeleri tüm DenizBank Şubeleri ile PTT merkez ve şubelerinden yapabilir.
  • Elektrik, su  vb. faturalarıı Üretici Kart üzerinden otomatik ödemeye alınabilir uygun faiz oranı ile hasatta ödenebilir.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi