enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5362
EURO
34,7931
ALTIN
2.435,38
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

ÇAMURLAŞAN BAŞKAN TOPRAK’ın İFTİRALARINA CEVAP…

ÇAMURLAŞAN BAŞKAN TOPRAK’ın İFTİRALARINA CEVAP…
REKLAM ALANI
30.06.2016
0
A+
A-

 

Kahta Eski Ak Parti Belediye İ. Yusuf TURANLI’dan, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK’a Sert Cevap Gecikmedi, Yapılan yazılı açıklamayı aynen yayınlıyoruz…

Değerli arkadaşlar, öncelikle İstanbul Atatürk Havalimanında meydana gelen hain saldırıyı lanetliyorum. Saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ülkemize, milletimize ve acılı ailelerine sabrı cemil, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Saldırının kimden ve nerden geldiğine bakmaksızın her türlü terör örgütünü bir kez daha lanetliyorum.

Ülke kan gölüne dönerken, yüreğimiz kan ağlarken siyaset konuşmak zorunda bırakıldığım için öncelikle hepinizden özür diliyorum.

Amaçlarının ne olduğunu bilmeksizim, gece yarısı belediye Meclis üyelerini arayarak sabahın erken saatlerinde olağanüstü meclis toplantısını gerçekleştiren Kahta Belediyesinin mevcut yönetiminin yaptığı açıklamaları anlamakta güçlük çekiyorum. Bu sebeple her seferinde bizleri polemiklere, yazılı atışmalara çekmek zorunda bırakan belediye yönetimini kınıyorum.

Revizyon kararlarından sonra Kahta Belediyesine ait gayrimenkulları satmayı arzulayan mevcut belediye başkanı, yaptığı açıklamalarla bir algı yaratıp, şahsımı ve arkadaşlarımı kirli senaryolarına alet etme çabası içerisinde olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz.

Ne idiğü belirsiz, edepten, hayadan ve şereften yoksun  birinin edep dışı yorumlarını beğenecek ve destekleyecek mesajlar verebilecek kadar karakterden yoksun bir Belediye Başkanı olduğunu görmektesiniz.

Ak Partiden Belediye Başkanı olduğunu unutan mevcut başkan, 2009’da benim Ak Parti’den Belediye Başkan’ı Adayı olduğumu ve yol arkadaşlarımın o dönemin ünlü gazetecilerinden şuanın İstanbul Milletvekili Sayın Mehmet Metiner ve şuanın TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın olduğunu bilmesine rağmen 2009 yılında hileyle belediye başkanı olduğumu söyleyebileyecek kadar çıldırmış olmalı.

Bulunduğu Ak Partiyi, Partinin Geçmiş Belediye Başkan Adayı Olan Beni, Milletvekilleri Sayın Ahmet Aydın ve Mehmet Metiner’i hırsızlıkla suçlayabilecek kadar düşünceden yoksun bir kişilikte olduğu göz önünde…

Dün otogar önündeki arsayı sattığını inkar eden şahıs, bugün çıkmış Türk Sinemalarındaki Oyuncular gibi , Sattım, Ama Bir Sorun Bakalım Niye Sattım!! diyebilecek kadar kendisiyle çelişen bir kişilikte olduğunu gördünüz.

Benim yargıya olan güvenim ve inancım her zaman sonsuzdur. Sanırım kendisinin yargıya inancı da güveni yok. Şahsımı yolsuzlukla suçlayan ve elinde dosyalar olduğunu iddia eden mevcut belediye başkanının adliye yolunu bilmediğini düşünmekteyim. Şayet yargıya inancı varsa  ve takdir ederse elinde olduğunu iddia ettiği sözde yolsuzluk dosyalarımı adliyeye taşıması ve hakkımda suç duyurusunda bulunması için adliyeye kadar kendisine yol gösterecek kadar Alnım Ak, Başım Diktir.

Kendisinin yolsuzluğu kanıtlanmış ve karara bağlanmış, aynı Zaman’da maaşının dörtte birini icra yoluyla kesip Kahtalı CAN ailesine verildiğini unutan başkana DOKUNULMAZLIK ZIRHIMIN olmadığını hatırlatırım.

Her seferinde yüzleşme teklifimi reddedip, halkın ve basının huzurunda yüzleşmeyi kabul etmeye cesaret edemeyen, boş dosyalarla şov yaparak iftira atan ve aynı zamanda tek Amacı belediyenin gayrımenkullarını satıp, sonra Tv oyuncuları gibi çıkıp SATTIM, AMA BİR SORUN BAKALIM NİYE SATTIM diyebilecek düşüncede olan Kahta Belediye Başkanına buradan tekrar sesleniyorum;

İstediğin Zaman, istediğin yerde, dilersen halkın ve basının huzurunda Belediye konferans salonunda, dilersen Adıyaman’ımızın ulusal Televizyon Kanalı olan Mercan Tv’de Karşılaşmaya, medeni bir şekilde tartışmaya davet ediyorum.

Yolsuzluğum ve hırsızlığım yok diyorsan, bir önceki yönetim yolsuzluk yaptı diyebiliyorsan, Halkın kimin hırsız, kimin yolsuz olduğunu öğrenmesini istiyorsan İstediğin akıl hocalarınlar beraber, benimle karşılaşmaya,konuşmaya,tartışmaya, yüzleşmeye yüreğin yetiyorsa Hodri Meydan!!!

Yaptığın iftira ve hakaretlerden dolayı seni önce Allah’a, sonra Türkiye Cumhuriyet’i Savcı ve Hakimlerine, en son olarak da Kahta Halkına Havale Ediyorum.

Tüm Kamuoyunu Saygıyla Selamlar,
Hayırlı Günler Dilerim.

İbrahim Yusuf Turanlı
Kahta Eski Belediye Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi