enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5021
EURO
34,5289
ALTIN
2.495,53
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

KAHTA’NIN FAKÜLTESİ YOK, BESNİ ÜNİVERSİTE İSTİYOR

KAHTA’NIN FAKÜLTESİ YOK, BESNİ ÜNİVERSİTE İSTİYOR
REKLAM ALANI
25.10.2015
0
A+
A-

BESNİ ÜNİVERSİTESİNİ İSTİYORUZ..!
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Besni’nin adı bir türlü telaffuz edilemeyen hayalini ilk kez yüzsek sesle söyledi ve Rektör Gönüllü’den istedi: BESNİ ÜNİVERSİTESİNİ İSTİYORUZ. Erdemoğlu, Üniversitenin kabul etmesi durumunda ilk etapta 2-3 fakülteyi yapacak alt yapılarının olduğunu söyledi. Şimdi gözler Adıyaman Üniversitesinin bu konuda atacağı adımlarda..!
Öğrencilere önemli 

nasihatler verdi                                 

 
BEV Yönetim Kurulu üyesi ve Gazetemiz yazarı Şaban Çağıran’ın moderatörlüğünde Eğitim Bayramının Halk Eğitim Merkezindeki son programı olan “Çocuklar Babalarını Anlatıyor” konulu söyleşide Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, babasının hayatını ve prensiplerini anlatırken salonu dolduran yüzlerce kişi sözlerini sık sık alkışlarla kesti. “Babam Mehmet Erdemoğlu ve Merinos’un Öyküsü”nü anlattığı söyleşide İbrahim Erdemoğlu babası merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ilkelerinden, aile içindeki ve iş yerindeki davranışlarından, prensiplerinden ve Merinos’un doğuşundan bahsederek söyleşiye katılan öğrencilere de nasihatlerde bulundu. 
Rektörden Besni’ye 

yeni fakülteler istedi                       
Erdemoğlu konuşmasının sonlarına doğru Mimarlık Fakültesinin durumundan bahsettikten sonra, söyleşiyi dinleyen Rektör Gönüllüye dönerek, Mimarlık Fakültesinin yanına Teknik 2-3 fakülte daha istediklerini, bu konuda Üniversitenin destek vermesini istedi. Üniversite alanı olarak yeterli arazinin bulunduğunu söyleyen Erdemoğlu, Besni’ye 5-6 Fakültelik bir Üniversite için yeterli altyapılarının bulunduğunu ve Besni’ye bir Üniversite kurmak istediklerini ifade etti. 

Erdemoğlu’nun bu açıklaması salonda dakikalarca alkışlandı.
Babam hayatta olsaydı

Mimarlıkla yetinmezdi                       
Erdemoğlu “Babam bugün hayatta olsaydı bence bir Mimarlık Fakültesiyle yetinmezdi.” dedikten sonra salonda bulunan Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllüye dönerek, 2. Fakültenin ne olduğunu sordu? Erdemoğlu, “Hocam 2 yıl oldu. Burada başka bir fikir daha söyleyeyim tüm Besnili hemşerilerimin önünde, biz tüm Besnililer olarak bu projenin arkasında olalım, 2-3 fakülteyi daha biz yapalım, sizde bize üniversitemizi verin, bunun altyapısında bize yardımcı olun. Yani tamamen Besni Mehmet Erdemoğlu Üniversitesini yapalım, arazimiz var. 
6-7 Fakültelik Besni 

Üniversitesi yapalım                          
Burda çok bir şey istemiyoruz. Biz Mimarlığın yanında inşaat istiyoruz, Mühendislik olsun istiyoruz. Buraya özel, yani bu üniversitede, Elektrik elektronik olabilir, Bilgisayar Mühendisliği olabilir bunun yanında endüstri Mühendisliği olabilir. Besni’ye Mühendislerin Üniversitesi yapalım. Bu konuda eğer sizler bize gerekli desteği verirseniz. Bizlerde hükümet nezdinde, YÖK nezdinde ne yapmamız gerekirse ne yapmamız gerekiyorsa bunu yaparsak, arazimiz de buna müsait, 6-7 Fakültelik güzel bir Besni Üniversitesi yapalım hocam.” Söyleşinin sonunda plaket takdimi sırasında da İbrahim Erdemoğlu Rektör Gönüllüye sordu “ne zaman başlıyoruz?” diye, Gönüllünün cevabı duyulmazken Erdemoğlu, “tamam hemen başlıyoruz” dedi. Söyleşiden sonra ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’na plaket takdimi yapıldı. Besni Ekspres

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi