enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
ALTIN
2.298,90
BIST
9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Belediye Başkanı Turanlı; soğuk havalarda can dostlarımızı unutmayalım

Belediye Başkanı Turanlı; soğuk havalarda can dostlarımızı unutmayalım
REKLAM ALANI
15.02.2020
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı göreve geldikten sonra hayata geçirdikleri hayvan barınağında bulunan hayvanları elleriyle besledi.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İlçemizde devam eden Yoğun Kar tipi ve dondurucu soğukların yaşandığı bu zorlu kış günlerinde Kahta Belediye Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı yaptığı açıklamada;
Yoğun Kar tipi ve dondurucu soğukların yaşandığı bu zorlu kış günlerinde hayatı olumsuz yönde etkilendiği Kahta ilçemizde Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon merkezimizde tedavi edilen sokak hayvanlarını ziyaret edip. Beslenme ve tedavileri hakkında bilgi aldık. Yaban hayvanları için belirli bölgelere yem bırakılması için veteriner hekimimiz kontrolünde görevli personelimize gerekli talimatları verdik. Tüm Hemşehrilerimizin Sokaktaki hayvanlar için artan yemeklerini çöp konteynerlerin yanına bırakmaları halinde gerek sokak hayvanların beslenmeleri gerekse ekiplerimiz tarafından hayvan barınağına götürüleceğini belirtti.

Başkan Turanlı ; “Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız varlıklar. Onlar bizim can dostlarımız ve onların canı da bize emanet. Hayvanları koruma altına almak, hayvanlarla ilgili çalışmalar yapmak, hayvanların daha sağlıklı ortamlarda yaşamlarını devam ettirmelerini sağlamak bizim için çok önemli. Çünkü bu tür çalışmalar kutsal ve değerli çalışmalar” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi