enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5286
EURO
34,9017
ALTIN
2.439,53
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

Başkan Turanlı’dan Teşekkür Mesajı

Başkan Turanlı’dan Teşekkür Mesajı
REKLAM ALANI
03.04.2019
0
A+
A-

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı bir teşekkür mesajı yayımladı.

Saadet Partisi Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı mesajında,  ”31 Mart 2019 yerel seçimlerinde şahsıma göstermiş olduğunuz yüksek ilgi ve alakadan dolayı yerel seçimleri kazanmış bulunmaktayız.

Şahsıma ve ekibimize halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ile Kahta’yı siz değerli hemşehrilerimizle birlikte geleceğe güvenle, huzurla, çağdaş bir ilçe olarak taşıyabilmek için çok çalışacağız.

İlçemizde seçimler güzel bir kampanya çerçevesinde, halkımızın hür iradesini sandığa yansıtıp, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Allah nasip ederse 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek gerçekleştireceğiz.

Çıktığımız bu kutlu yolda, büyük bir başarı elde ederek belediye seçimlerini kazanmamızda büyük emekleri geçenleri geçen, başta Ablalarımızın, Abilerimizin, Kahta Halkımızın ve İlçe teşkilatımızın kadın ve gençlik kolları üyelerine ve çok değerli saygıdeğer Kahta Halkına Sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

31 Mart yerel seçimlerinin ilçemizde huzur ve sükunet içinde yapılmış olmasından dolayı tüm Halkımıza Güvenlik güçlerimize, Belediye Başkanı olarak, Teşekkürlerimi bir borç bilirim.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi