enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4924
EURO
34,6423
ALTIN
2.478,76
BIST
9.628,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

BAŞKAN TURANLI, “SÖZ VERDİĞİMİZ KAPALI HAYVAN PAZARI PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

BAŞKAN TURANLI, “SÖZ VERDİĞİMİZ KAPALI HAYVAN PAZARI PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
REKLAM ALANI
02.06.2020
0
A+
A-

Modern bir ilçe için projelerini hayata geçiren Kahta Belediyesi, 4 bin 650 metrekare alan üzerinde kurulacak olan “Hayvan Pazarı” çalışmaların başladı.
Yeni projeler hayata geçiren Kahta Belediyesi, ilçede bir çok alanda gerçekleştirilen projeler kapsamında önemli değişime yol açan ve yaşanılabilir bir Kahta için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.Hayvan ticaretiyle uğraşan vatandaşları, hayvan pazarında ziyaret eden Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, hayata geçirilecek hayvan pazarı projesi için vatandaşların görüşlerini aldıklarını söyledi.

Başkan Turanlı, “Kapalı Hayvan Pazarı (Mezat) projemiz için göreve geldiğimiz gün itibari ile gerekli kurumlara projemizi sunarak Diyarbakır yolu üzerinde bulunan hazineye ait arazi tahsisi talebinde bulunduk. İlgili kurumlar tarafından talebimize bir yıl aradan sonra ret cevabı geldi. Projemize olumsuz cevap verildiler. Biz de bir yıl gecikmeli de olsa belediye olarak kendi imkanlarımız dahilinde projemize başladık. Mülkiyeti Belediyemize ait olan Cami Mahallesi, Mezbahane yanı ,Karşıyaka mezarlığı yolu üzerinde 4 bin 650 metre kare alan üzerinde Kapalı Hayvan Pazarı’nın alt yapı çalışmalarına başladık.
Amacımız, Kahta halkına yeni modern bir hayvan pazarı yerini inşa etmek. Artık eski hayvan pazar yeri günümüz koşullarına cevap vermeyişinden dolayı başlattığımız projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Bunun için özellikle hayvan ticaretini yapan vatandaşlarımız ile görüşüyoruz. Onların fikir ve görüşlerini dikkate alıyoruz. Planlamamızda otopark, Hayvan İndirme – Bindirme yer almaktadır. Allah’ın izniyle Kahta’mıza yakışır, modern bir kapalı hayvan pazarının bölgemize uzun yıllar hizmet verecektir. Halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi