enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5541
EURO
34,8837
ALTIN
2.430,80
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Çok Bulutlu
30°C

Başkan Turanlı, Kahta’daki Muhtarlarla Bir Araya geldi.

25.04.2019
0
A+
A-

Mahalli  Seçiminden sonra geçmiş dönem ve yeni seçilen muhtarlarla ilk defa bir araya gelen Kâhta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı Kahta’ya hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Başkan Turanlı, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı M. Sait Çetinkaya’nın ev sahipliğinde mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarede bulundu. Muhtarlar Derneği salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Turanlı’nın  yanı sıra Belediye Encümenleri , Kahta’da eski ve yeni seçilen muhtarlar katıldı.  

Mahalle muhtarlarına yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Başkan Turanlı “ Malumunuz göreve geleli birkaç gün oldu beklemeye tahammülümüz yok, çalışma ekibimizi oluşturuyoruz. Seçimden önce dediğimiz gibi Kahta’yı hep birlikte yöneteceğiz. Çünkü ötekileştirmeden, Kahta’daki tüm renkleriyle hemhal olup bütün hemşehrilerimizle aynı mesafede olacağız. Mahallenizdeki sıkıntıları tespit etmenizi ve bize iletmenizi istirham ediyorum. Varsa mahallelinin talepleri bize iletin ki hep birlikte çözüm bulalım. Bizler sizlerle her zaman irtibat halinde olacağız, en azından ayda bir defa bir araya geleceğiz. Bizler bu ilçenin gelişmesi ve refahı için , huzuru için hep birlikte çalışacağız. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, dayanışmamız olduğu müddetçe Allah’ın izniyle birlikte her şeyi çözeriz.” İfadelerini kullandı.

Şimdi önlerinde beş yıllık bir dönemin olduğunu söyleyen Turanlı, seçimden önceki dönemle, seçimden sonraki dönemin çok farkı olduğunu, Kahta’nın geleceği ve gelişmesi için gerekli olan herkesle bir araya geleceğiz, istişare içerisinde olacağız. Bu dönemde daha çok iş üreteceklerini, daha planlı olacaklarını, birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Toplantıya katılan muhtarlar ise; Kahta’ya hizmet etmek için hep birlikte çalışacaklarını ifade ederek, Başkan Turanlı’ya ´yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi