enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ AK PARTİ, KAHTA SKM’NİN AÇILIŞINI YAPTI

BAŞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ AK PARTİ, KAHTA SKM’NİN AÇILIŞINI YAPTI
REKLAM ALANI

Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK’nın şehit ettiği, Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.
Kahta ilçesine geçen Eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit edilen Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt’un ailesini ziyaret ederek dua etti.  Aileyi ziyaret ettikten sonra Ak Parti Kahta Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı.

AK Parti SKM’nin açılışına Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili adayları, AK Parti Adıyaman il başkanı Seyfettin Bilen, parti üyeleri ile vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı. Açılış konuşmasında Arınç;  muhalefet partilerin söylemlerine değinen Arınç,  ”AK Parti gitsin de, memleket ne olursa olsun, kim gelirse gelsin” siyaseti güttüğünü söyledi.

 

SN. Bülent Arınç ”Türkiye’de iki vatandaştan birinin AK Partiye oy verdiğini söyleyen Arınç, son seçimlerde çökmediklerini, hafiften sendelediklerini söyledi…

AK Partinin hatalarını kabul eden bir parti olduğunu belirten Arınç, “Açık yüreklilikle ifade edeyim ki, tabi ki kusurlarımız var, hatalarımız oldu. Nihayetinde bizde insanız. Milletin bunda kabahati yok,  biz  milletin elini öper, hatamızı kabul eder yolumuza aslan gibi devam ederiz. AK Partinin gittiğine inanan ve sevinenler, 1 Kasım’da AK Partinin aslanlar gibi iktidarda, iş başında olduğunu göreceklerdir” diye konuştu.

Kahta insanı 22 ayar altın gibidir…

Buraya gelmeden önce şehit M. Ali Bozkurt’un ailesini ziyaret ettim. Rabbim bır daha kimseye bu acıları yaşatmasın. Kahta her seçimde bize gereken desteğini verdi, inşallah 1 Kasımda da verecek buna inanıyorum. Kahta insanı 22 ayar altın gibidir. 7 Haziran 2015 seçimlerinden CHP, MHP ve HDP el ele verdi. Barajı aştırmak suretiyle parlamentoya 4. parti girsin AK Parti iktidardan uzaklaşsın dediler.  Bu proje HDP üzerinde idi. Bu projede başarılıda oldular. AK Parti iktidardan düştü ve koalisyon dönemi başladı. Koalisyon kurulamadığı için de tekrar seçime gidildi. HDP de legal bir partidir. Her parti gibi HDP de milletten oy isteyen bir parti. Evet tehditle şantajla baskıyla da oy almış olabilir. Ama ben sonuca bakıyorum. Keşke 80 milletvekili ile parlamentoda bir siyasi parti olarak düşüncelerini fikirlerini açıklayan bir parti durumda olsaydı. Üç parti seçim döneminde birbirlerine hiç muhalefet olmadılar, eleştirmediler. Ne MHP, CHP hakkında ne de CHP, HDP hakkında bir söz söylemedi. Üçü birden AK Parti’ye hücum ettiler. Bu seçimlerde aynı sonuç çıkarsa yine aynı günlere dönersek bundan ülke kaybeder. Ülkede güçlü bir hükümet gitti diye sevinenler terörün fitilini ateşlediler. Gencecik fidanlarımızı, polislerimizi, askerlerimizi katlettiler. Bunların cezaları mutlaka verilmelidir. Ama 1 Kasım’da ülke yine hükümetsiz kalırsa Allah korusun bundan hepimiz zarar görürüz. Kahta’daki diğer partilere oy veren seçmenlere şunu söylemek istiyorum. Gönlünüzdeki istediğiniz partiye oy verebilirsiniz. Ama Allah için şunu iyi düşünün. Oy verdiğiniz parti tek başına iktidar olabilecek mi? Olacak diyorsanız gidin oyunuzu verin. Olmayacak diyorsanız peki ülke hükümetsiz kalırsa bundan Türkiye zarar görmez mi? Birde bunu düşünün.

Adıyaman’da 6 kişi çıktı diye bunu Adıyaman’a mal edemeyiz….

Adıyaman’da bir kaç kandırılmış, yoldan çıkmış insan çıktı diye bunu bütün adıyaman’a mal edemeyiz. Bu tür insanlar heryerden çıkabilir, İzmirden, Diyarbakırdan, Vandan heryerden çıkabilir o memleketlere mal edebilir miyiz? 1 Kasım’da Adıyaman’dan 5-0 bekliyorum ” Dedi.
SN.  Arınç, Kahta ilçesinde yaptığı ziyaretlerin ve konuşmaların ardından Besni ilçesine hareket etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi