enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

BAŞARININ SIRLARI…

BAŞARININ SIRLARI…
REKLAM ALANI
02.02.2018
0
A+
A-

Tbmm başkan Vekilimiz sayın Ahmet aydın İstanbul Yedikule Göğüs ve Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastane yönetimini ve yatan hastaları ziyaret ettik. Hastane Yöneticisi/Başhekim Dr.Celalettin İbrahim Kocatürk beye ilgisi ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.
TBMM başkanvekili Ahmet Aydın Avrupa ve Ülkemizin en önemli hastanelerinden YediKule göğüs hastalıkları hastanesi yerleşkesi hakkında bilgi verildi.
Sayın aydın hastane yönetimiyle beraber hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Sağlık sektörünün İstanbul’da en önemli Hastanesi olan YediKule göğüs Hastanesi başhekim İ.Celalettin Kocatürk tarafından bilgi verildi.
Kendi dalında Türkiye’de sayılı hocaların arasına ismi anılan başhekim doç. doktor İ.Celalettin Kocatürk başarı dolu hikayesini dinleyince bir hemşerim olarak gurur duydum. 17 yıl aynı hastanede önemli görevlerde bulunan hocamız bunun akabinde YediKule göğüs Hastanesi başhekimi olarak göreve atandı.
Hocamızın uluslararası çok önemli derecede makaleleri ve başarı plaketleri bizleri ziyadesiyle memnun etti.
Ülkemizin ve sağlık sektörünün düzgün ilkeli, prensip ve başarılı hocaların olması ülkemizdeki sağlık sektörünü iyi yerlere getireceğini düşünüyorum.
Sayın hocamızın çok önemli cerrahi operasyonlarla adından söz ettiren başarılı ameliyatları var, ve devam etmektedir. Adıyamanımızın bağrından yetişen önemli bir ailenin bireyi olan ve aynı zamanda Kirvem olan Doç. Doktor İ.Celalettin Kocatürk’e üstün başarılar diliyorum.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın İstanbul ziyaretinde sürekli hemşerileriyle iç içe olmanın mutluluğuyla beraberdir. Sayın Aydın yoğun meclis çalışmalarından fırsat bularak her İstanbul’a geldiğinde sivil toplum örgütleri iş adamları ve hemşerileriyle bir araya gelip Hasbihal ediyor.
Adıyamanımızın meddahı iftiharı ve onurumuz gururumuz meclis başkanvekili Ahmet Aydın ve onun nezinde siyasi bürokrat ve önemli görevlerde olması ve olanlarında başarıları bizi gururlandırıyor. Adıyaman insanı ülkesini bayrağını seven barış ve kardeşlik içinde toplumda yer edinen bir toplumun çocukları olarak bende hemşerilerimle gurur duyuyorum.
Bu makalemde hemşerilerime burdan sesleniyorum.
Başarı her kapının anahtarıdır.
Aşmak sadece bize düşer.
Saygılarımla..
Gökhan Bayram

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi