enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
ALTIN
2.502,09
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Barutçu’dan Başhekim Öner’e İade-i Ziyaret

Barutçu’dan Başhekim Öner’e İade-i Ziyaret
REKLAM ALANI
27.11.2014
0
A+
A-

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. R. İlyas Öner’e iade-i ziyarette bulundu.

Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. R. İlyas Öner’e iade-i ziyarette bulundu. Başhekim Öner, Hastane Yönetimi ile birlikte daha önce Barutçu’ya hayırlı olsun ziyaretine gitmişti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Yasin Barutçu, “Bugün hem iade-i ziyarette bulunmak amacıyla hem de çalışanlarımızın memnuniyeti açısından fikir alışverişinde bulunmak için geldim. İnşallah sürekli karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunarak daha verimli bir çalışma ortamı sağlayacağız.” dedi.

Barutçu’nun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Başhekim Öner, “Sendikalar sadece düşüncelerini ifade eden değil, sorunlara çözüm arayan, araştırmalar yapan, hizmet eden bir yapıya sahiptir. Bu işbirliği köprüsü kurumlarımıza büyük yarar sağlamaktadır. Sağlık-Sen de sağlık çalışanlarının sesi, gözü ve kulağıdır. Sendikamız ile sürekli bilgi ve görüş alışverişinde bulunarak çalışanlarımıza daha verimli, daha mutlu bir çalışma ortamı oluşturacağız.” dedi.

Barutçu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hastane çalışanlarını ziyaret ettikten sonra Kahta Devlet Hastanesinden ayrıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi