enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,8565
ALTIN
2.438,56
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

Bakan Özhaseki, Adıyaman’da

Bakan Özhaseki, Adıyaman’da
REKLAM ALANI
02.03.2018
0
A+
A-

Adıyaman valiliği ve AK Parti’yi ziyaret eden Özhaseki, valilik ziyaretinde Vali Nurullah Naci Kalkancı’dan Adıyaman’daki hizmetler hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Ak Partiye geçen Bakan Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, emperyalist güçlerin birçok ülkeyi mahvettiğini söyledi.

“Gönül coğrafyamızda ne kadar ülke varsa hepsini perişan edip, kan revan içinde bıraktılar” diyen Özhaseki, şunları kaydetti:

“Türkiye için hiçbirşey yapmadıklarını mı zannediyorsunuz ? Aynı hesapları bizler içinde yaptılar. Geçtiğimiz 15 yıllık iktidarımız döneminde hatırlayın şöyle bir; Cumhuriyet mitingleri icat ettiler. Yüzbinler sokaklarda bayraklarla geziyor. Laiklik tehlikede… O yüz binlerin nasıl toplandığını biliyoruz. Başlarındaki o emekli rütbeli tek tek vatandaşları arııyordu. ‘Ahmet efendi senin fabrikanda kaç kişi var, 5 bin kişi. Yarın hepsi bayrak alıp gelecek, Cumhuriyet mitingine katılacak’ Güya hepsi hükümeti devirme operasyonları. Bunları biliyoruz biz. Bir savcı efendi tutturmuş, milletin yarısının oyunu alan partiyi kapatma cüretinde bulunuyor. Allaha şükür o şapkasını alıp giden korkaklar yoktu artık. AK Parti vardı, alın muhtıranızı başınıza çalın diyen bir lider vardı”

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan ise, “Afrine uzanan zeytin dalı ortadoğuya uzanan merhametin şefkatin bir timsalidir. Huzur ve istikrarın kardeşliğin bir ölçüsüdür. Bizim üzerimize 7 düvelin gelmesindeki temel mahsat budur. Ama allah’ın izni ile yüz yıl önce ecdadımızın bütün bunlarda başarılı bir cihatla bunları hezimete uğrattığı gibi onun torunlarının torunları da inşallah bu terör belasını bu milleti kurtaracak” diye konuştu.

Yapılan açıklama ardından Özhaseki, Varlık ve Musalla Mahallesinde kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi