enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Bakan Fakıbaba: “Gerekirse Hepimiz Ölürüz”

Bakan Fakıbaba: “Gerekirse Hepimiz Ölürüz”
REKLAM ALANI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, Adıyaman ziyaretinde, siyaset akademisine katıldı, Organize sanayi bölgesinde ekonomik yatırım projelerini gezdi, Ticaret ve Sanayi Odasında sektör toplantısına katıldı.

Siyaset akademisinde 15 Temmuz’a ilişkin açıklama yapan Fakıbaba, “15 Temmuz’da büyük mücadele verildi. Keşke şehidimiz olmasaydı. 15 Temmuz olmasaydı ama her işte bir hayır vardır. Belki uyanmayacaktık, 3 yıl sonra direk olarak her şeyi teslim almış olacaklardı. Her işte bir hayır var. Bizim birlik ve beraberliğimiz, kardeşliğimiz, Kürdü, Türkü, Arabı, Zazası, Lazı, Çerkesi, Alevisi, Sunnisi ne kadar güzel bir şey. Bu zenginliğin biz farkında olmamız lazım. Bu zenginliğin tümü ile Türkiye’yiz. Bu bayrak bizim. Bu ülke bizim. Bizim ürettiğimiz her şey bize yeter. İlerlememizi devam ettireceğiz. 15 yıl değil. Daha nice 15 yıllar biz AK Parti iktidarlarını yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.Afrin operasyonlarına ilişkin de açıklama yapan Fakıbaba, şunları kaydetti:“Bizim kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Ama bakın o kadar şehidimiz var. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Keyfimizden elin toprağına girmedik. Ama siz orada terörist gönderiyorsunuz ve benim insanlarımı öldürtüyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. Kim olursa olsun, hangi ülke olursa olsun. Kendini ne zanneden olursa olsun. 10 binlerce kilometrede de dünyanın en büyük ülkesiyim diyen de olsa, biz bize karşı olan haksızlığı önleriz. Gerekirse hepimiz ölürüz. O kendilerini büyük zannedenler gelsin, denesinler görelim. Onun için bu bölgede herkes dikkatli olacak. Bizim bir tek amacımız var; Suriye, Suriyelilerindir. Afrin, Afrinlilerindir. Biz orada Afrin’i terör örgütlerinden kurtarıp gerçek sahipleri olan Suriyeli kardeşlerimize Allah’ın izni ile verip, geri çekileceğiz. Ama sınırlarımızı da güvence altına alacağız.  Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz taktirde bize Allah’tan başka hiç kimsenin gücü yetmez. Biz öyle bir ülkeyiz. Öyle bir ülkenin torunlarıyız. Gelecekleri varsa görecekleri de var” diye konuştu.Siyaset akademisinin ardından Fakıbaba, Organize sanayi bölgesindeki yatırımları inceledi ve daha sonra Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Adıyaman İli Tarım Sektörü değerlendirme toplantısına katıldı.
https://youtu.be/nkLU1cZrNU8
Bakan Fakıbaba, toplantıda çiftçilerin isteklerini dinledi ve sorunların çözümü için not alarak, incelemeler yapacağını belirtti.

Toplantının ardından Fakıbaba, Şanlıurfa’ya doğru yola çıktı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi