enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

BAHÇELİ VE PARTİYİ ELE GEÇİRMEK

BAHÇELİ VE PARTİYİ ELE GEÇİRMEK
REKLAM ALANI
26.11.2015
0
A+
A-

BAHÇELİ VE PARTİYİ ELE GEÇİRMEK ..

Genel seçimlerden hezimetle ayrılan MHP’de kurultay çağrılarını Devlet Bahçeli partiyi ele geçirmek olarak yorumluyor. Başbuğ Alpaslan Türkeş’in vefatı sonrasında MHP genel başkanlığı koltuğunu Devlet Bahçeli nasıl ele geçirdiyse parti üyelerininde delegelerinde MHP’de partide genel başkan olma yönetici olma partiyi ele geçirme hakları vardır.
Devlet Bahçeli ve etrafındaki bir kaç istihbaratçı meslektaşının onlarca yıldır ele geçırdıkleri parti Türkiye Türk milletine ulkuculere ve Milliyetçilere hizmet etmeyi bir kenara bırakın bir bir eğitim kurumlarını da heba etmişler artık ülkücüde nesilde kesilmiştir.

Milyonlarca ulkucunun şehit gazi ve emekçinin alın terlerinin üzerine çökerek bir bir milliyetçi ulkuculeri haın yaftasıyla partiden uzaklaştıran ıstıhbaratcı kadro için şimdi hesap verme zamanı gelmiştir,

Bu ıstıhbaratcılar tuzuk ve yönetmelikleri partinin gelişmesi buyumesi yonun de duzenlememışler, bir gün ulkuculer Milliyetçiler ‘maskemiz duştuğunde’ partiye egemen olmasınlar dıye akıllarınca tedbirler almışlar. Bu ıstıhbaratcıların ılk takkesi 1999 seçımlerınde MHPnın hükumet kurma imkanı varken Fazilet partısının hükumet kurma teklıfını elının tersıyle ıtıp ‘ fazılet partısı bu donem dinlenmeye çekılsın’ deyıp Ecevıtle kol kola gırdıgınde duşmuştu. Bızım camia saf olduğu yetişme tarzındaki ‘ emirde robot Fıkır de hur’ safsatasına ram oldukları ıçın başlarına nasıl bır çorap orulduğunu sezemedıler bu gunlere gelındı.

MHP lideri Devlet Bahçeli ve ekibi şuan MHP’de gayrimeşru olarak oturmaktadırlar, Parti delegelerinin uyelerinin oy veren seçmenin gonlunden duşmuşlerdir. Bu gayrı-meşru durumun ortadan kaldırılması için kurultayı toplayıp guven tazelemeleri gerekmektedir.

Her şey tuzuk yasa kanun değildir birde toplum değerleri Ahlak, ar haya namus ve utanma gibi değerler vardır. Bahçeli ve ekibi Millletin aklıyla dalga geçmeyi bıraksınlar CHP nın yaptığı gibi kurultay tarıhını mumkun olan en kısa surede açıklayıp toplasınlar. MHP partiyi yonetenlerın ne şirketi, nede babalarının çiftliğidir. Bu başarısız yönetim Japonyada olsa HARAKİRİ yaparlardı, Harakiri yapamayan da utancından sokaga çıkamazdı, ne yuzsuz siyasiler varmış Türkıyede pes doğrusu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi