enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
ALTIN
2.506,64
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

AV.NİGAR HİLAL BAYRAM POLAT AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

AV.NİGAR HİLAL BAYRAM POLAT AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
REKLAM ALANI
18.02.2015
0
A+
A-

Aslen Adıyaman Kahta’lı, İstanbul Barosuna kayıtlı AV. Nigar Hilal Bayram Polat , AK Parti İstanbul milletvekili aday adayı oldu. Yaklaşık 12 yıldır İstanbulda bulunan Sayın Nigar Hilal Bayram Polat, özellikle sosyal yardım projelerinde bulunmasıyla adından sık söz ettiren genç Avukat, İstanbuldaki Adıyamanlılar tarafından çok seviliyor. Adeta iyilik perisi olarak adlandırılan Sayın POLAT’ın aday adayı olması büyük sevinçle karşılandı.

 

Avukat Nigar Hilal Bayram Polat’ı birkaç cümleyle tanıtmak gerekirse;

11.06.1977 Adıyaman doğumluyum, İlkokulu Adıyaman’da ortaokulu Kâhta’da ve liseyi Adıyaman’da tamamlayarak 1995 Yılında İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesine başladım, Üniversite eğitimimi 2000 yılında tamamladım.

.

İş Deneyimi :

* 1999-2006 yılları arasında Avukat Burhan Apaydın beyefendi ile çalışma fırsatım oldu. Kanun Hükmünde Kararnamelerin Hukuk düzenindeki etkisi konulu araştırmam ile Avukat Burhan Apaydın dönemin siyasi düzleminde bir çok televizyon programına katılmış ve siyasi hayata açıklamaları ile yön vermiştir.

* 2002 yılından beri İstanbul Barosuna kayıtlı olarak, serbest avukatlık yapmaya devam ediyorum

* Türkiye’nin en çok takip edilen internet sitesi emlakkulisi.com üzerinden halkımızın hukuki sorunlarına ücretsiz olarak danışmanlık yapmaktayım.

Siyasi Çalışmaları :

* Öğrencilik yıllarında Doğru Yol Partisi Maltepe Gençlik Kollarında aktif olarak siyasi çalışmalara başladım.

* Ak Partinin kuruluş öncesi ve sonrasında partiye destek olarak faaliyetlerde bulundum.

* 2007 genel seçimlerinde Ak Parti milletvekilliği Aday adaylığı ile Siyasi arenada bulundum.

* 2011 yılında Halkın Sesi Partisinde İstanbul İl başkan Yardımcılığı ve Kadın ve Aile Politikaları Başkanlığı görevi ile Kadın sorunlarına eğilim araştırmaları yaptım.

* 2011 Genel seçimlerinde Halkın Sesi partisi İstanbul Milletvekili Adayı oldum.

* 2014 yılı İstanbul Barosu seçimlerinde Hukukun Üstülüğü Platformunun Yönetim Kurulu adayı olarak mücadele ve çalışmalarda bulundum.

* Ak Parti Başakşehir 5. olağan kongresinden sonra İstanbul- Başakşehir Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi ve Seçim işleri sorumlusu olarak İlçemizde çalışmaktayım.

Diğer Bilgileri :

* İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezinde mağdur kadınlara yönelik çalışmalarda bulunan POLAT, Adıyamanlılar Vakfı, Ba-Der Adıyamanlılar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının üyesidir…

* Evli, 2 çocuk annesidir…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi