enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Ak Parti Milletvekili Salih Fırat Hakkındaki İddialara Açıklama Yaptı

Ak Parti Milletvekili Salih Fırat Hakkındaki İddialara Açıklama Yaptı
REKLAM ALANI
31.12.2014
0
A+
A-

CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Bilal Doğan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’ın Adıyamanlılara hakaret ettiği açıklamasına yönelik, Salih Fırat açıklama yaptı.

Hakkındaki iddialara cevap veren, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, “Genel seçimlere yaklaşmakta olduğumuz bugünlerde iftiralarla, dedikodularla, karalamalarla siyaset kurumu yine kirletilmeye çalışılmaktadır. Ülkemizde seçimler yaklaştıkça siyasete kasetlerle, montajlarla, kumpaslarla ayar verilmeye çalışıldığını üzülerek görmekteyiz. Adeta bir gelenek haline gelmiş iftira kampanyalarıyla, çamur at izi kalsın mantığıyla birilerinin aklı sıra bu mesnetsiz iftiralarla siyaseti dizayn etme hayali kurduğu apaçık ortadadır. Bu iftiracıların, bu çetelerin gerek yerel siyasette gerek ülke siyasetinde sandıktan umduklarını bulamayınca kumpasları, iftiraları kendilerine adeta meslek edindikleri hepimizin malumudur. Aziz milletimizin gündemini meşgul eden, kirleten bu şer odaklarına buradan şu çağrıda bulunmak istiyorum. Halkımızın bu oyunlara ve kumpaslara karnı toktur. Milli iradeye saygı göstermeyen bu tür odakların da farkındadır. Bu oyunların farkında olan halkımızın geride bıraktığımız 30 Mart Yerel Seçimlerinde ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçiminde gerekli dersi verdiğine hepimiz şahitlik ettik. 2015 Haziran genel seçimlerine projelerle, halka hizmet etme düşüncesiyle değil de, kirli oyunlarla ayar vermeye çalışanların umduklarını bulamayacakları noktasında halkımız müsterih olsun. Halkımızın içinden gelen, Adıyaman halkının sahip olduğu değerlerle büyüyen ve bu değerlerle yaşayan, bu kültürle yetişmiş, bu kültürü özümsemiş, Adıyaman’ımızın, memleketimizin hassasiyetlerini kendisine şiar edinmiş biri olarak böyle ifadeler sarf etmem olanaksızdır” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi