enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
23°C
Adıyaman
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “Burası Millete Ait Mekanlar, Bizlere Emanet Edilmiş Mevkilerdir”

15.11.2017
0
A+
A-

AK parti il başkanlığı görevine atandığı günden bugüne sadece il başkanlığı kapısını değil, gönlünü vatandaşa açan AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, kısa sürede Adıyaman halkının takdirini toplamaya başladı.
Makamların geçici olduğunu önemli olanın geride bir hoş seda bırakmak olduğunu dile getiren başkan Erdoğan, bu makamlar, mekanlar bizlere birer emanettir, buranın esas sahibi millettir dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne Adıyaman halkının üstüne düşeni fazlasıyla yaptığını dile getiren Başkan Erdoğan, bizlerde aziz milletimize layık olma adına elimizden geleni yapacağız diyerek şunları söyledi; “
Burası millete ait mekanlar, bize emanet edilmiş mevkiler. Biz bu emanete en güzel şekilde sahip çıkmaya çalışacağız, layık olmaya gayret edeceğiz. Ak Partiye kurulduğu günden bu yana en büyük desteği Adıyaman halkı verdi. Bizimde en büyük arzumuz Adıyamanlı hemşehrilerimize layık olmak. Önceliğimiz yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde Allah’ın rızasını, ardından milletimizin hayır duasını almaktır. Bu noktada ilerleyeceğiz, çalışacağız. Gözüken tablo şu ki Adıyamanlılar AK partiyi seviyorlar, Tayyip Erdoğan’a hayranlar. Biz bu aradaki buluşmayı daha da aktif hale getireceğiz inşallah. Hedefimiz 2019 seçimlerinde yüzde 51 oranını yakalamak bu noktada bütün teşkilatlarımızla birlikte çalışıyoruz. Bizler sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımızın buyurduğu üzere milletimize efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya talibiz. Bu bakımdan gerek milletvekilliği yaptığım süre boyunca, gerekse genel merkezimiz tarafından görevlendirilmiş olduğumuz yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak gerek partimize, gerekse de milletimize hizmet için elimizden geleni yaptık. Şimdi de kısmet oldu ve sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat talimatları üzerine AK Parti Adıyaman İl Başkanı olarak görevlendirildim. Bizler bu partinin birer neferiyiz. Bizde görev istenmez, görev alınır. Üstlenmiş olduğumuz görev ne olursa olsun en iyisini yapma adına, millete hizmet etme adına elimizden geleni yapacağız. O nedenle ilk günden bugüne AK Parti İl başkanlığı odamın kapısı partili partisiz her vatandaşımıza açık. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin.
AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren Aziz Milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceği taşıma yolunda başarı hikayesinin bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ettiğini belirten AK parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 15 yılında kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir. Bizleri bugünlere taşıyan aziz milletimize ne yapsak azdır.” Dedi.
19 Kasım Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe kongresine bizzat Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacak olması Adıyaman’a ne kadar önem verdiğinin bir göstergesi olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan; “Pazar günü gerçekleştireceğimiz Merkez ilçe kongremiz önemli ama kongremizi daha önemli kılan Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı sayın Binali Yıldırım’ın bizzat kongremize iştirak ediyor olmasıdır. Sayın başbakanımızın kongremize katılacak olması hem heyecanımızı artırmakta hem de sorumluluğumuzu bir kat daha yükseltmektedir. Adıyaman olarak bizde sayın Başbakanımıza yakışır bir şekilde kongremizi icra edeceğiz, bu vesileyle tüm Adıyaman halkını kongremize davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi