enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ SN.AHMET AYDIN’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ SN.AHMET AYDIN’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
23.11.2015
0
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Sn. Ahmet AYDIN Bey’in 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı..

Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin sonsuza dek başı dik ve güçlü kalabilmesi siz değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği azimli, kararlı, hiçbir zorluk ve engelden yılmayan demokrasinin temel ilkelerini benimsemiş gençlerle olacaktır.
Bölgesinde ve dünyada güçlü bir Türkiye’yi kuracak olan nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin, her zaman yanlarında olduğumuzu da ayrıca belirtmek isterim. Bu kutsal görevlerinde ve vermiş oldukları mücadelelerinde değerli öğretmenlerimiz için ne yapılsa azdır. Fedakârlıkları, özverileri için milletçe her zaman şükranlarımızla anılmaktadırlar.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan insanlar olarak yetişmesinde en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizin eserleri bu milletin en büyük teminatıdır.
Bu güzel ve anlamlı günde bir kez daha değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlar, eğitim ve öğretim neferlerimizin çalışma hayatında başarılı olmasını diler, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Av. Ahmet AYDIN
Adıyaman Milletvekili
AK Parti Grup Başkanvekili

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi