enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4958
EURO
34,6084
ALTIN
2.477,26
BIST
9.588,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C

AK PARTİ EKONOMİ İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN TEŞERON AÇIKLAMASI

AK PARTİ EKONOMİ İŞLERİ BAŞKANLIĞINDAN TEŞERON AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI
31.03.2016
0
A+
A-

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığından taşeron açıklaması  

 AK Parti Ekonomi işleri Başkanlığı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan taşeron işçilerinin kadroya alınması yönünde gelen sorulara hazırladığı ‘Ekonomi bülteni’nde yanıt verdi.

Bültende; Hangi işçilerin haktan yararlanacağı, aranacak şartların ne olduğu, hangi işlerin kapsama girdiği, özel sözleşmeli personelin mali ve sosyal hakları, kamuda istihdam sürecinin yanı sıra belediye ve il özel idareleri ile bağlı kuruluşlarında çalışan taşeron işçilerin durumuna ilişkin soruların yanıtları yer alıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr.M.Mehdi Eker, 2016 eylem planının, vaat ve reformların takvime uygun bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, “AK Parti verdiği her sözü yerine getirmek için gerekli tüm adımları atıyor. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun da açıkladığı gibi, eylem planımızın 3 ayını başarıyla tamamladık. Bu sürede 3 aylık reformlarımızın yüzde 65’ini, vaatlerimizin ise tamamını gerçekleştirmiş olduk. Taşeron işçilerimizin de taleplerini yerine getirerek, asli iş ve yardımcı iş ayrımı yapmadan yüzbinlerce çalışanımızı ilgilendiren bu kararımız hayırlı olsun” dedi.

 
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi