enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Ahmet Sula Kahta’da Konferans Verdi

16.05.2019
0
A+
A-

Kahta kültür merkezinde düzenlenen konferansın konusu,  “Gençlik, Şuur ve Özgüven” konulu konferans verildi.

Ressam, kaligrafi, tiyatro, müzik, şiir çalışmalarıyla tanınan Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı’nın  daveti üzerine Kahta’ya gelerek konferans verdi.

Kahta Belediyesi tarafından organize edilen konferans Kahta kültür merkezide, Ahmet Sula’ya ait yağlı boya ve kaligrafi eserlerlerin sergisinde sonra konferans başlandı.

Konferansa katılan, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı,  Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Kahta İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, Mahalle Muhtarları ve vatandaşın katılımıyla konferans gerçekleşti.

Ressam ve Polis Başmüfettişi Ahmet Sula, Sergi, konferans, söyleşi ve eğitim faaliyetlerinde, Türkiye’nin birçok il ve ilçesinde olmak üzere birçok konferans ve sergi açtığını söyledi.

Başmüfettiş Sula, Milli ve manevi değerlerin dünyaya iyi anlatılmasının ve iyi bir gelecek için gençleri hazırlamanın derdinde oldukları. Sula, “Dünyaya kültür ve medeniyetimizi, sanat ve İslam anlayışını, anlatıp yaymak için çalıştığını vurgulayan Emniyet Müdürü Sula, “Ben milli ve manevi değerlerimizin dünyaya daha iyi anlatılması için gayret ediyorum. Bu anlamda ülkemiz için, iyi bir gelecek için, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan gençleri hazırlamanın derdiyim. Gençlere tavsiyelere şudur; Ben kimim? Diye kendinizi sorgulayın. Sadece bir iş veya bir alanda uzmanlaşıp robotlaşmayın. İç dünyanıza ve manevi değerlerinize dönün. Kültürel ve sanatsal faaliyetlerle bunları destekleyin. Kültür ve medeniyetimize sahip çıkın” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Metin Alper ise, böyle güzel geceyi kendilerine yaşattığı için Ahmet Sula’ya teşekkür etti.

Programın hem aydınlatıcı hem de yol gösterici olduğuna dikkat çeken Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, daveti kırmayıp Kahta’ya gelerek sunum yapan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve sanatçı Ahmet Sula’ya Teşekkür etti. Toplu resim çekiminden sonra konferans sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi