enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ADIYAMANLILAR VAKFINDAN, PROF. TABİP ALBAY ABDURRAHMAN BAKIR’A ONUR PLAKETİ

ADIYAMANLILAR VAKFINDAN, PROF. TABİP ALBAY ABDURRAHMAN BAKIR’A ONUR PLAKETİ
REKLAM ALANI
03.09.2016
0
A+
A-

Mazlumların Gönül Dünyası Olan Emekli Prof. Tabip Albay’a Anlamlı Plaket…
Hayatının bir bölümü başarı öyküleriyle dolu iken, çocukluk kısmı yoksulluğun, çaresizliğin kol kola gezindiği bir dünyada yaşayan ve hayırseverliliğiyle bütün Adıyamanlıların yakinen tanıdığı ve dualarından eksik etmediği bir isim; Emekli Prof. Tabip Albay Abdurrahman Bakır…
Emekli Prof. Tabip Albay Abdurrahman Bakır, beyin sinir cerrahisi profesörü olup azmin, çalışkanlığın ve yılmadan verilen mücadelenin ortaya çıkardığı gerçekten mükemmel bir insan. İnsanlığı, mütevazılığı ve hayırseverliliği onun için olmazsa olmazlardandır. Adıyaman’ın Kayatepe Köyü’nde başlayan hayatı, Ankara’da astsubay olarak şekillenmeye başlamış ve bir yıl ABD’de başarı dolu bir tıp eğitimi ile taçlanmıştı. Kendisi, 15 çocuklu yoksul bir ailenin yaşayan altı çocuğundan biri.
Görevi süresince yıllarca mazlum ve kimsesizlerin kimi olma yolunda önemli bir misyon üstlenmiştir. Mazlumların gönül dünyası olarak tanınan Emekli Prof. Tabip Albay, yoksul ve kimsesiz bir aileden gelmenin acısıyla kendisi gibi sevgi dolu yaralı yüreklere merhem olmak için nice fedakârlıklar yapmıştır. Bu nedenle kendisi büyük bir komutan olduğu kadar sevgi dolu bir gönül uzmanı olarak bilinmektedir.
Teşekkürün en güzeline layıktır…
Hayatı boyunca başta Adıyamanlılar olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafından gelen ve hiç kimsenin diline, dinine, ırkına bakmadan işi düşen herkese imkânları ölçüsünde yardımcı olmakla bilinen Emekli Prof. Tabip Albay Abdurrahman Bakır’ı biraz olsun onure etmek ve yaptıkları bütün bu güzelliklerinin yanında bir anlam kazandırmak için Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ve Vakıf Başkan Yardımcısı Cuma Durak, kendilerini bir teşekkür plaketi ile onurlandırdılar.
Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy, “Ne güzel bir duygu ki, Adıyaman’ın en ucra köşelerinde bile “Adıyamanlı Abdurrahman Albay” diyence tanımayan ve kendisine dua etmeyen insan yoktur. Bence gerek bu dünyada ve gerekse ahirette insanlar için en büyük kazanç bu olmalı. Abdurrahman Hocamız, görevi süresince bunu en güzel şekilde ifa ettiği gibi hizmetleriyle de herkesin yüreğine su serpmiştir. Teşekkürün en güzeline de layık olduğuna inanıyorum” diyerek kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Plaketten dolayı Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy’a teşekkür eden Emekli Prof. Tabip Albay Abdurrahman Bakır ise, “Hayatımda bugüne kadar birçok kimseden ve STK’lardan teşekkür plaketi aldım. Ancak hayır işleri deyince ilk akla gelen Adıyaman’ın köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Adıyamanlılar Vakfı’ndan böylesi anlamlı teşekkür plaketi almak benim için büyük bir onurdur. Sayın Vakıf Başkanı’ma ve bütün Vakıf Yöneticilerine bu nazik düşüncelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Abdulkerim SONKAYA / İSTANBUL

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi