enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5981
EURO
34,6650
ALTIN
2.524,80
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ADIYAMANLILAR VAKFI, OCAK AYI BURS PROGRAMINDA BULUŞTU

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, Adıyaman eski Milletvekili Mahmut Göksu, Nevzat Bayhan, Ömer Özkartal, mütevelli heyeti üyeleri kahvaltılı toplantı yaptı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Ramazan Aksoy, vakfın 20. Yılı münasebetiyle geniş kapsamlı bir toplantı ve alınan tavsiye kararlarını okudu. 20. Yıl toplantısı ve Adıyamandaki mültecilere gidecek yardım Tırı’nın komisyon üyeleri oluşturuldu.
  
Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman şube yönetim kurulu üyesi – Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti Sosyal İşler Başkanı Bülent Buğday’da toplantıya iştirak etti. Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kutlu, yaptığı selamlama konuşmasında şu konulara değindi; ” Cemiyet üyeleri olarak Adıyaman ve ilçelerinin sorunlarını belirtir bir dosya ile Ankara’ya gittik. Adıyamanlı vekillerimizle olumlu görüşmelerimiz oldu. Oradan İstanbul’a geçtik. Eski Adıyaman Milletvekilimiz Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanımız Ramazan Aksoy gecesini gündüzüne katarak emek veriyor, Mütevelli Heyetinin hepsi birer gönül elçisi, emeklerinize teşekkürler ediyor, saygılar sunuyorum.” Dedi.
Ardından Ocak ayı Burs Töreni için toplantı salonuna geçildi.
Burada Ocak Ayı Burs Töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan Vakfın Genel Başkanı Ramazan Aksoy; bursiyer öğrencilerin düzenlediği Mekke’nin Fethi, Şair Mehmet Akif Ersoy, Necip Fasıl Kısakürek ve Mevlâna ile ilgili düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy konuşmasına devamla şunları söyledi, “Özellikle vakfımızın kültür merkezinin yapımında büyük payı olan İSKİ eski Genel Müdür Yardımcısı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın Teknik Başdanışmanlığını yapan Mehmet Tevfik Göksu’ya, yeni alınan arsa’ya katkı sunan arkadaşlarımıza ve Vakfımızın çalışmasına emeği geçen herkese teşekkürler ediyorum.” Dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın Teknik Başdanışmanlığını yapan Mehmet Tevfik Göksu, Adıyamanlılar Vakfı’nın Ocak ayı burs törenine konuşmacı olarak katıldı.

Gençliğinde İstanbul’a gelişiyle alakalı başından geçenleri o süreçteki kritik karar alma mekanizması, insan hayatında ailenin etkisi ve küresel ısınma konularına değinen Göksu, konuşmasının devamında bursiyerlere bir konuşma yapan Mehmet Tevfik Göksu, “İSKİ Genel Müdür Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Teknik Başdanışmanı olarak görev yapmaktayım. Bu binanın temelinde az çok bizim de katkımız olmuştu. Uzun bir aradan sonra burada gördüğüm manzara karşısında doğrusu çok etkilendim. Bize bu imkânı sağlayan başta Vakıf Başkanımıza ve bütün yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” Dedi.
Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi