enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5212
EURO
34,9672
ALTIN
2.435,78
BIST
9.776,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

ADIYAMANLILAR VAKFI, İSTANBUL’DA “ÖĞRENCİ YURDU” İÇİN KOLLARINI SIVADI.

ADIYAMANLILAR VAKFI, İSTANBUL’DA “ÖĞRENCİ YURDU” İÇİN KOLLARINI SIVADI.
REKLAM ALANI
08.12.2015
0
A+
A-

Adıyamanlılar Vakfı, İstanbul’da “Öğrenci Yurdu” İçin Kollarını Sıvadı
Adıyamanlılar Vakfı, İstanbul’da üniversite öğrencilerine yönelik 300 veya 400 kişilik öğrenci yurdu yapılması için vakıf binasının yan tarafındaki arsadan 1.560 metrekarelik kısmını satın alarak önemli bir hamle yaptı.
İnsana ve insanlığa hizmet etmelerini kendine düstur edinen ve 2007 yılında Bağcılar ilçesi Göztepe Mahallesi’nde yaklaşık 700 metrekare alan üzerinde yaptığı 6 katlı dev Kültür Merkezi ile ulusal düzeyde herkesi kendinden söz ettirmeyi başaran Adıyamanlılar Vakfı, bu kez yine İstanbul’da Adıyamanlı kız ve erkek öğrencilere yönelik bir öğrenci yurdu yapmak için vakıf binasının hemen bitişiğindeki boş arsadan 1.560 metrekaresini satın alarak yeni bir ilke daha imza atıyor.  
Bu önemli projenin mimarı olan Adıyamanlılar Vakfı Kurucu üyeleri, Yönetim Kurulu üyelerine ve bu hayır işinde her zaman olduğu gibi katkılarını esirgemeyen hayırsever Adıyamanlı iş adamlarına teşekkür eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “2007 yılında yaptığımız Kültür Merkezinden sonraki en önemli hizmetimiz yapacağımız bu öğrenci yurdu olacaktır. Projede ilk iki katı otopark, bir katı konferans ve çok amaçlı bir salon olmak üzere toplamda 300-400 kişilik kız ve erkek öğrenci yapmaya karar verdik. Vakıf olarak gençlerimize ve eğitime ne denli önem verdiğimizi herkes biliyor. Bugüne kadar eğitime verdiğimiz hizmetlerin yanında, gençlerimizin İstanbul gibi büyük bir şehirde barınma sıkıntısını ortadan kaldırmak için öğrenci yurdu yapmaya karar verdik. 
Son üç aydır bu arsanın alımı konusunda vakıf yöneticileri olarak çalmadığımız kapı bırakmadık. Hamd olsun ki Allah yolunda girmiş olduğumuz mücadelede kapısını çaldığımız hiçbir hemşerimiz bizi boş çevirmedi. Az veya çok demeden katkısı olan herkesten Allah razı olsun. İnşallah gerekli alt yapı hazırlıklarını en kısa zamanda tamamlayarak bir an önce öğrenci yurdumuzun temelini atmış oluruz” diyerek konuyla ilgili sevincini dile getirdi.

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi