enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4465
EURO
34,4931
ALTIN
2.470,12
BIST
9.555,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C

Adıyamanlılar Vakfı, Herkesi Birlik Beraberliğe Davet Ederek Terörü Kınadı.

Adıyamanlılar Vakfı, Herkesi Birlik Beraberliğe Davet Ederek Terörü Kınadı.
REKLAM ALANI
12.09.2015
0
A+
A-

Adıyamanlılar Vakfı, Herkesi Birlik ve Beraberliğe Davet Ederek Terörü Kınadı
“HİÇBİR GÜÇ BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKTIR”
Adıyamanlılar Vakfı, son gönlerde ülkemizde oluşturulmak istenen kötü ortam ve senaryolar üzerine bir basın açıklaması yayınladı. Basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:


 “Toplum olarak Çanakkale ruhu çerçevesinde kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi gereken önemli bir süreç yaşıyoruz. Bu süreci çok daha az hasarla atlatmamız ve olası her türlü iç ve dış mihrakların oyunlarına alet olmamak için son derece sağduyulu olmamız gerekmektedir. Bunun için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir.
Kardeşi kardeşe kırdırmak, iş yerlerini kundaklamak, araçları ve evleri ateşe vermek bütün bu oyunların senaryosunu düzenleyen insanların ekmeğine yağ sürmekten başka hiç kimseye fayda getirmez. Özellikle şehirlerde başlanan gerginlikler karşısında son derece hassas ve titiz olmamız gerekir. Böyle ortamlar, aklın ve sağduyunun olmadığı anlardır. Bu da hem vatandaşlarımıza hem ülkemize yapılacak en büyük kötülüktür. Şu bilinmelidir ki, terör olaylarıyla halkın düzenini bozmaya çalışanlar ve huzuru kaçırmaya çalışanlar milletimizin birlik ve beraberliğine asla gölge düşüremeyeceği gibi ülkemizin bütünlüğü de her zaman daim olacaktır. Gerçek şu ki, bizim kardeşliğimiz bâkidir. Hiç kimsenin değişik bahanelerle bu kardeşlik hukukumuzu bozmaya gücü yetmeyecektir.
Terör olaylarıyla güzel Türkiye’mizde panik ve endişeye sebebiyet verilerek kardeşler arası nifak sokulamayacak, toplumda yılgınlığa ve korkuya sebebiyet verilemeyecektir. Çünkü milletimiz son derece akildir, aklıselimdir. Terörle demokratik, özgür ve gelişmiş olan ülkemize kaos ve kan asla bulaştırılamayacaktır. Hiçbir tarafın ve hiçbir kişinin kârlı çıkamayacağı istikrar bozucu bu olaylar, ancak ve ancak hain bir elin planı olabilir. Buna da asla müsaade edilemez.
Hepimizin gün bugündür deyip zoru başarmamız gerekiyor. Bu da tabii ki yıllarca birlikte yaşamış ülke insanının kardeşliğiyle mümkündür. Bütün hemşerilerimizi daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bu millî mücadelede şehit olmuş askerlerimize, polislerimize ve bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine baş sağlığı dileriz; ülkemizin başı sağ olsun.”
Saygılarımla…
Ramazan AKSOY

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi