enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ADIYAMANLILAR VAKFI, 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ İLK BURS TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ADIYAMANLILAR VAKFI, 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILININ İLK BURS TÖRENİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
REKLAM ALANI
15.11.2015
0
A+
A-

Adıyamanlılar Vakfı, Sezonun İlk Burs Törenini Gerçekleştirdi. Adıyamanlılar Vakfı, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Ders Yılı’nın ilk burs törenini  

 gerçekleştirdi. Kuruluşunun 20. yılında Adıyaman’da 350, İstanbul’da ise 550 olmak üzere toplam 900 öğrenciye burs hizmetinde bulunarak başarısını perçinleyen Adıyamanlılar Vakfı, tarihî bir rekora imza atmanın haklı gururunu yaşadı.  
Vakfın Kültür Merkezinde gerçekleşen ve sunuculuğunu da vakfın bursiyer öğrencilerden Hasan Kocaboğa’nın üstlendiği burs törenine Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, vakfın bir önceki başkanı olan Ömer Özkartal, Gerger İlçe Müftüsü Yakup Etik, vakfın Yönetim Kurulu üyeleri ile Komisyon Başkanları ve bursiyer öğrenciler katıldı.
Bursiyer öğrencilere vakfın öğrenci faaliyetleriyle ilgili bilgi sunumu yapan Burs Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç, “Adıyaman’ın hangi köyünden ve ilçesinden olursak olalım, hepimizin ortak paydası tabii ki kader birliğimizdir. Duygu ve kader birliği yaptığımız için bugün bir aradayız. Bu tür toplantıların ana hedefi, kardeşlik duygularımızı pekiştirmektir” dedi.
Toplantıya misafir olarak katılan Gerger İlçe Müftüsü Yakup Etik ise, “Vakıf insanı olmanın ne denli güzel bir duygu olduğunu bir kez daha burada tanık olmaktan mutluluk yaşadım. Adıyamanlılar Vakfı’nın gençlere verdiği önem ve değeri takdire şayan olarak karşıladım. Hizmetlerinden dolayı emeği geçen bütün vakıf yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Vakfın bir önceki Genel Başkanı Ömer Özkartal da, “Her öğrencimizi birer gökteki yıldız gibi görerek sahip çıkıyoruz. Gençlere karşı var olan muhabbetimiz Allah’a olan aşkımızdır. Bu azim ve gayretle gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün bu sorumluluğu omzumuza alıp taşıdığımız gibi şu anki gençlerimizden de kendinden sonraki nesle karşı aynı duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz” diyerek gençlere karşı olan sevgisini anlattı.
Toplantıda “Gençlere sahip çıkmak demek, geleceğimize ve istikbalimize sahip çıkmak demektir” diyerek söze başlayan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy da, her başarının arkasında mutlaka birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi. Aksoy, “Bana yeryüzünde en hayırlı insan kimdir diye sorarsanız bana göre en hayırlı insan, vakıf adı altında insanlara hizmet edenlerdir. Genç kardeşlerimden tek istirhamım var; o da bulunduğunuz yerde çalışmalarınızla ve örnek davranışlarınızla her zaman Adıyaman’ın şanlı ismini en iyi şekilde temsil etmenizdir” diyerek, öğrencilere yeni eğitim ve öğretim ders yılı ile ilgili başarılar diledi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi