enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN’IN YENİ BULUŞMA NOKTASI ADIYAMAN PARK AÇILDI!

ADIYAMAN’IN YENİ BULUŞMA NOKTASI ADIYAMAN PARK AÇILDI!
REKLAM ALANI

Adıyaman’ın ilk alışveriş merkezi olan Adıyaman Park, ziyaretçilerine kapılarını açtı!
72 bin m2 kapalı alanı, ulusal ve dünya markalarından oluşan mağaza karması ile ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Adıyaman Park, kentine kavuştu! Adıyaman Park; toplam 4 katta bulunan 125 mağazanın yanı sıra, 2 bin 500 m2’lik eğlence alanı, sineması, teraslı yeme-içme alanları ve 1000 araçlık otoparkı ile kente sosyal, kültürel ve ekonomik bütün ayrıcalıkları sunuyor.

Dünya Markalarının Adresi
Migros, Flo, Praktiker, Let’s Get Fun Çocuk Oyun Alanı, 2’si Gold Class olmak üzere 7 salonu bulunan Cinemaximum ve daha birçok giyim – ayakkabı mağazası, restoran ve kafeleri ile kent halkının bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir alışveriş konsepti ile Adıyaman Park’ta tanışacaklar.
Giyim, yeme-içme, kültür-sanat, eğlence… Hayata dair her şeyi bulabileceğiniz kentin yeni buluşma noktası Adıyaman Park’a sizleri bekliyoruz!

Adıyaman Park Hakkında;
Saf Grup, Dicle Grup ve Vetal A.Ş ortaklığı ile kurulan İpekyolu Turizm İnş. Lojistik Enerji Madencilik San. ve Tic. tarafından hayata geçirilen, Adıyaman Park’ın yönetim ve kiralama süreçleri JLL Türkiye tarafından yürütülmektedir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi