enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN’DAN BAKAN MI ÇIKIYOR?

ADIYAMAN’DAN BAKAN MI ÇIKIYOR?
REKLAM ALANI

Hararetli kabine söylentilerinin içinde Adıyamanlı BAKAN mı var?
Tarihin tozlu sayfalarında bulunan, medeniyetlerin beşiği olan, tarihçi ve coğrafyacılar tarafından bereketli hilal olarak adlandırılan güneydoğu anadolu bölgemiz ve nihayetinde Adıyamanımız, 2002 yılına kadar, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca hiç bir zaman tam manasıyla siyasi bir güce sahip olmamıştı. Muhakkak ki önceki tarihlerde kıymetli siyasilerimiz, vekillerimiz vardı ama 2002 yılı sonrasındaki güç ve hizmete hiçbir zaman memleketimiz sahip olmamıştı.
Son referandum ile ülkemiz için çok önemli olan “Başkanlık” anlayışı ile de tanışmış olduk. Halkın yüksek iradesi, takdir ve tensipleri ile ülkemizin yönetim biçimini şekillendirdik. Tabi ki bu şekillendirmede Adıyamanımız katkısı azımsanmayacak düzeyde yüksek oldu. Ak Partiyi hiç bir zaman yalnız bırakmayan Adıyaman, göstermiş olduğu bu teveccühle haklı olarak siyaseten de daha güçlü olmak istemektedir.
Son günlerde bir kabine değişikliğine gitmek üzere olan hükümetimiz, kendi bünyesinde bulunan kaliteli siyasetçiler arasında seçimler yaparak, bakanlıklarına yeni kan arayışı içine girecek. Adıyamanımız da bu arayışlarında kendine yer bulmak istemektedir. Bu bağlamda tarihimiz boyunca siyasi olarak gelebileceğimiz en yüksek seviyeye memleketimizi getiren Meclis Başkan Vekilimiz Sayın Ahmet AYDIN’ın temiz siyaseti, ferasetli hareketleri ve erdemli tavırları nedeniyle bakan olmasını bütün Adıyaman çok istemektedir. Hararetli kabine söylentilerin olduğu şu günlerde biz Adıyamanlıların temennisi bu olacak ve içinde bulunduğumuz bu aziz Ramazan ayı boyunca da dualarımızda bu temennimiz olacaktır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi