enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5696
EURO
34,9359
ALTIN
2.426,73
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
28°C

ADIYAMAN’DA TEOG SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ

ADIYAMAN’DA TEOG SONUÇLARI DEĞERLENDİRİLDİ
REKLAM ALANI

 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı sonuçlarını değerlendirme toplantısında okul müdürleriyle bir araya geldi.
Valilik Seminer Salonunda Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri ile okul müdürleri katıldı.
Toplantıda ilk olarak, genel ve bütün branşlarda ayrı ayrı olmak üzere il genelindeki tüm okulların TEOG sınavı sonuçları, bir önceki sınava ve Türkiye geneline göre karşılaştırmalı olarak değerlendirilmesi yapılarak, başarı oranının daha da yükseltilebilmesi için yapılması gereken çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Adıyaman’da eğitimde hedeflenen amaçların gerçekleştirilmesi için eğitimcilerimize önemli bir görevlerin düştüğünün altını çizen Vali Mahmut Demirtaş, “Eğitim’de fiziki problemlerin bitirilmesi adına son üç yılda Adıyaman’da çok ciddi gelişmeler yaşandığını dile getirerek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha nezih ortamlarda okuyabilmelerini sağlamak amacıyla, eğitim yatırımlarımızı her geçen gün artırıyoruz. Eğitim alanında hayata geçirdiğimiz proje ve çalışmalar sonucunda önemli bir aşama kaydederek, TEOG ve diğer sınavlarda iyi bir seviyeye geldiğimizi düşünüyorum. Okul Müdürlerimizin başarıyı artırabilmeleri için öğrencileriyle mutlaka iyi bir diyalog kurmaları ve öğrencilerini mutlaka takip ederek aile ziyaretleri gerçekleştirmeleri büyük önem arz etmektedir. Adıyaman’da eğitim alanında üç yıl içerisinde iyi bir noktaya geldiğimize inanıyorum. Bunun sağlanmasında Vali Yardımcımızın, Milli Eğitim Yöneticilerimizin, okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin çok ciddi gayretleri bulunmaktadır. Önümüzdeki süreçte hedefimiz, Adıyaman’da ikili eğitimden tekli eğitime geçmektir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Gelecekte çocuklarımızı iyi yetiştirebilirsek, onları erdemli birer birey yapabilirsek yarının Türkiye’sini bu gençlerimiz oluşturacaktır”dedi.
Değerler Eğitimi konusuna da değinen Vali Mahmut Demirtaş, “Bu konuda öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. Öğretmenlerimizin çocuklarımızı okul ve çevre ile duyarlı bireyler olarak yetiştirmelerinin yanı sıra toplumsal değerlerin kazandırılmasında etkili olmaları ve iyi bir ahlakla donatarak eğitmeleri önem kazanmaktadır”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi