enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6910
EURO
34,9201
ALTIN
2.505,20
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN VEKİLLERİNİN TÜTÜN İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

ADIYAMAN VEKİLLERİNİN TÜTÜN İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI
REKLAM ALANI

TBMM’ye sunulan torba kanun tasarısında tütün üretimine ilişkin kısıtlama gündemiyle alakalı Adıyaman milletvekilleri ortak bir basın açıklaması yaptı.

YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

TBMM’ye sunulan torba kanun tasarısında tütün üretimine ilişkin kimi kısıtlamaların olabileceğinin gündeme gelmesi ile AK Parti milletvekilleri olarak Sayın Başbakanımız, Sayın Maliye Bakanımız, Sayın İçişleri Bakanımız, Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız ve Sayın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız ile gerekli görüşmeler yapılmıştır.
Sayın Başbakanımız ve görüştüğümüz Bakanlarımız, üreticileri mağdur etmeyecek bir düzenleme için geniş bir çalışma başlatmışlardır. Sayın Başbakanımız, AK Parti hükümetlerinin bu güne kadar çiftçiye destek konusunda ne kadar hassas olduğunun altını çizmişlerdir. Dün olduğu gibi bugün de çiftçimizin yine en büyük destekçisi olacaklarını ifade etmişlerdir.
Adıyaman milletvekilleri olarak tütün üreticilerimizin yanında olduğumuzu ve onların mağdur olmaması için gerekli çabayı gösterdiğimizi ve bundan sonra da göstereceğimizin bilinmesini istiyoruz. Bizler sürecin takipçisiyiz. Bununla birlikte, üreticilerimizi istismar etmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğimiz açıktır. Hiç kimsenin çiftçimizi kullanarak siyasi hesaplarını görmelerine izin vermeyeceğiz. Hemşerilerimizin de bu tür istismar ve provokasyonlara itibar etmemesini istirham ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ahmet AYDIN Adnan BOYNUKARA İbrahim Halil FIRAT Salih FIRAT
Adıyaman Milletvekilleri

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi