enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4965
EURO
34,7554
ALTIN
2.483,96
BIST
9.507,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ADIYAMAN VALİSİNİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

ADIYAMAN VALİSİNİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI
REKLAM ALANI
13.06.2016
0
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde yayımlanarak yürürlüğe giren son Valiler Kararnamesi ile Adıyaman Valiliğinden Adana Valiliğine atanan Vali Mahmut Demirtaş, Adıyamanlılarla vedalaşarak yeni görev yeri olan Adana’ya uğurlandı.

Hükümet Konağı bahçesinde Adıyaman’da her kesimin katılımıyla yeni görev yerine uğurlanan Vali Mahmut Demirtaş’ın ayrılışı duygusal anlar yaşanmasına sahne oldu.

Kendisini uğurlamaya gelen herkesle tek tek kucaklaşarak vedalaşan Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, duygusal anların yaşandığı uğurlamada zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Uğurlama törenin de Valilik çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.

Herkesten helallik isteyen Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman’ı çok sevdiğini belirterek, “Bu kentte 4 yıl çok güzel hizmetler yaptık. Huzur kenti Adıyaman’dan ayrılırken inanın yüreğimin bir parçasını da burada bırakarak ayrılıyorum. Adana’da kapımız ve gönlümüz her zaman Adıyamanlı kardeşlerimize açık olacaktır. Adıyaman’ı unutmayacağız. Hepiniz hakkınızı helal edin. Gösterdiğiniz ilgi, yakınlık ve dostluk için hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, herkesle vedalaştıktan sonra alkışlar eşliğinde makam aracına binerek ilden ayrıldı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi