enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN VALİSİ ERİN VE TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN’DAN KAHTA MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

ADIYAMAN VALİSİ ERİN VE TBMM BAŞKANVEKİLİ AYDIN’DAN KAHTA MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
REKLAM ALANI
28.10.2016
0
A+
A-

img_0900

Adıyaman Valisi Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili Adnan Boynukara, Kahta Kaymakamı A. Gazi Kaya ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’la birlikte Kahta Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Vali Abdullah Erin ve İl Protokolünü Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı M. Sait Çetinkaya ile Kahta Köy ve Mahalle Muhtarları karşıladı.

Yeni dernek binasına geçen muhtarları mekanında ziyaret eden Vali Abdullah Erin ve il protokolü muhtarlarla karşılıklı sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Kahta Muhtarlar Derneği Başkanı M. Sait Çetinkaya Vali Abdullah Erin, TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Milletvekili Adnan Boynukara’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette konuşan TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldiklerini ifade ederek “ülkemizin ve ilimizin sorunlarını çözmek için biz siyasete talip olduk. Siyaset aracılığıyla da iktidara talip olduk. Hamdolsun dualarınız ve desteklerinizle istikrarlı bir şekilde memleketimize hizmet ediyoruz. Muhtarlarımız bizim için çok çok değerlidir. Muhtarlarımız demokrasinin kılcal ve atar damarlarıdır. Her bir muhtarımız kendi mahallesinin ve köyünün seçilmiş insanıdır. Bizlere düşen muhtarlara gerekli değeri vererek ve onların taleplerini dikkate alarak, birlikte bu şehri yönetmektir. Biz muhtarlarımızı ne kadar güçlendirirsek, mahalleli ve köylü o kadar güçlenir”dedi.

Muhtarların daha iyi mekânlarda hizmeti hak ettiklerini dile getiren Vali Abdullah Erin ise, muhtarlarımız demokrasinin mihenk taşını oluşturmaktadır. Muhtarlarımızın temsil ettiği insanlar ve oturduğu makamlar Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir zaman önemini kaybetmemiş ve Türk İdare Sisteminin vazgeçilmez ana unsurlarından bir tanesidir. Muhtarlarımızın sosyal imkânlarının iyileştirilmesi noktasında Hükümetimiz tarafından çok önemli adımlar atılarak yasal düzenlemeler yapıldığını görüyoruz. Daha iyisi olacak inşallah. Ülke olarak daha iyi günler bizleri bekliyor. Millete hizmeti öncelemek hepimizin görevidir. Adıyaman olarak Türkiye geneli ile kıyasladığımızda son 15 yıl içerisinde kamu kaynaklarından en iyi istifade eden ilk 10-15 il içerisindeyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi bulunduğu noktadan daha üst noktalara hep birlikte taşıyacağız”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi