enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
ALTIN
2.494,72
BIST
9.462,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN SAMSAT İLÇESİ DEV PROJELERLE DEĞİŞECEK

ADIYAMAN SAMSAT İLÇESİ DEV PROJELERLE DEĞİŞECEK
REKLAM ALANI
23.02.2015
0
A+
A-

Adıyaman Samsat ilçesi dev projelerle değişecek.

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Belediye Başkanı Yusuf Fırat, 2015 yılında Samsat için hayal gibi görünen dev projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 19 Şubat’ta Ankara’da yaptığı Belediye Başkanları toplantısına katılan Belediye Başkanı Yusuf Fırat, Başbakan Danışmanı Dr. Naci Yorulmaz ve AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın ile görüştüğünü, kendilerine Samsat ilçesinde gerçekleştirilmesi düşünülen ve devam eden projeler hakkında bilgi sunduğunu ifade etti. Başkan Fırat, Ak parti Grup Başkan Vekili, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın Samsat ilçesinde gerçekleştirilmek istenen bazı projelerin takibi ve desteklenmesi hususunda yakın ilgi ve alaka gösterdiğini belirtti.

Samsat Belediye Başkanı Fırat, “Bakanlıklar düzeyinde iki gün süren ziyaret gerçekleştirdik. Başta Sulama Projesi için güneş enerjisi sisteminin kurulması, Samsat ilçesi için önemli bir ihtiyaç olan kapalı spor salonu inşaatının başlaması, yeni Devlet Hastanesi yapımı, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesi ile Samsat ilçesi arasında seferler yapacak olan feribot iskelesinin kurulması, Samsat’ın Adıyaman – Kahta yol ayrımına kadar duble yol yapılması gibi birçok önemli projeler yürütmekteyiz. Bunların gerçekleşmesi için destek istedik ve Sayın Grup Başkan Vekilimiz yakından ilgileneceklerini ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2015 yılında Samsat için hayal gibi görünen projelere imza atacağız inşallah” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi