enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Alagöz, Göreve Başladı

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Alagöz, Göreve Başladı
REKLAM ALANI
06.09.2018
0
A+
A-

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Alagöz, görevine başladı.

Geçtiğimiz haftalarda boşalan Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Ahmet Alagöz atandı.

Alagöz, yaptığı açıklamasında, Adıyaman’ın eğitim konusunda hak ettiği yere gelmesi için çok çalışacaklarını söyledi.

Alagöz, uzun bir süre müdür yardımcılığı yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

”Göreve geldiğimizde ilimiz eğitim-öğretim de hak ettiği yerde değildi. Daha sonra çok kısa bir süre içerisinde başarılı iller arasında ilk yirmilere, otuzlara kadar yükseldik. Bu nedenle bakanlığımız, ekip olarak yürüttüğümüz başarılı işler sayesinde arkadaşlarımızı çağırıp tebrik ettiler ve ödüllendirdiler. Biz inşallah bu niyetle yola çıkıyoruz, sadece öğrencilerimizin akademik başarısını değil aynı zamanda onların milli, manevi ve ahlaki değerlerine sahip ülkesini ve milletini seven nesiller olarak yetişmesini sağlayacağız. Bakanımız Sayın Yusuf Ziya Selçuk çok iyi bir eğitimci, çok iyi bir önder onun talimatları doğrultusunda yeni bir yapılanma olacağını görüyoruz. İnşallah hayırlı hizmetler yapmaya gayret edeceğiz. Adıyaman’ı tanıyorum çünkü biz bu memleketin insanıyız. Adıyaman’lı kardeşlerimde beni tanırlar, Milli Eğitim personelleri benim eski mesai arkadaşlarımız. Bugün  göreve başladım, Sayın Valimizi ziyaret ettim şimdi göreve başladık. Yine üreteceğimiz projelerimiz ve yapılacak yeni eğitim kurumlarıyla ilgili de milletvekillerimiz son derece duyarlılar, bize proje getirin destekçisi olalım takipçisi olalım dediler ben onlara da şükranlarımı sunuyorum. İnşallah eğitim öğretimimizi masaya yatırıp değerlendireceğiz arkadaşlarımızla, okul müdürlerimizle ve öğretmenlerimizle. Sayın Bakanımız Yusuf Ziya Selçuk’un da ifade ettiği gibi öğretmenlerimizin öğrencilerimizin kalbine dokunacağız. Ben hiçbir engelin azmin karşısında duracağına inanmıyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah bizi yanlış yapmaktan korusun, biz de bütün gayretimizi insan olarak bu yönde göstermeye devam edeceğiz. Adıyaman’lı hemşerilerimizle bir arada olmak çok güzel, bizi buralara layık gören devlet büyüklerimize Bakanımıza, siyasilerimize ve bütün hemşerilerimize teşekkür ederim.”

Daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Kazım Çoban, görevi Ahmet Alagöz’e devretti çiçek takdiminde bulundu.

Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Alagöz, Şırnak ve Kilis’te de İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapmıştı.

Kaynak:PHA

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi