enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5380
EURO
34,8711
ALTIN
2.488,58
BIST
9.587,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİ’NDEN VALİ ABDULLAH ERİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ADIYAMAN MİLLETVEKİLLERİ’NDEN VALİ ABDULLAH ERİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
REKLAM ALANI
20.06.2016
0
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Adıyaman’a gelerek göreve başlayan Vali Abdullah Erin’e Adıyaman Milletvekilleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TBMM Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, beraberinde ki parti teşkilatıyla Vali Abdullah Erin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’ın sorun ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Vali Abdullah Erin’in Adıyaman’da ki hizmet çıtasını yükselteceğine inandığını ifade ederek, “Sayın Valimiz ile geldiğinden beri sürekli istişare halindeyiz. Birlikte 4 ilçeyi ziyaret ettik. Daha önceden tanıdığımız ve bölgenin insanı olan bir arkadaşımız. Hizmete gönül vermiş, milli ve manevi değerlere duyarlı çok değerli bir kişi. Kendisine ‘hayırlı olsun’ diyorum. Güzel Vali, güzel Adıyamanımıza yakışır. Yeni olmasına rağmen güzel bir koordinasyon, güzel bir uyum sağladık. Atanmış ve seçilmişler hepimiz bulunduğumuz süre içerisinde bu milletin hizmetkârı olarak inşallah yolumuza devam edeceğiz. Çok güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Daha önceki Valimiz Mahmut Demirtaş da 4 yıl içerisinde Adıyaman’a çok güzel eserler kazandırdı. İnanıyorum ki yeni Valimiz Mahmut Demirtaş’ı aratmayacak. Çıtayı daha da yükselteceğine inanıyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Adıyaman’ı tanımaya çalıştığını kaydeden Vali Abdullah Erin, “İlçe ziyaretlerini başlattık. Brifingden dinlemek ile yerinde görerek problemleri yerinde tespit etmek daha yararlı oluyor. Biz burada üzerimize düşeni yapacağız. Ankara’daki siyasetçilerimiz de üzerine düşeni zaten yapıyor. TBMM Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, Milletvekillerimiz Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ile birlikte güzel işler yapacağız inşallah. Ankara’da onlarla birlikte proje ve yatırımların takipçisi olacağız. Yerel aktörlerle, Ankara’da ki siyasetçilerle Adıyaman’ın daha iyisini daha güzelini hak ettiğini, buradaki saf temiz insanların her şeyin en iyisine layık olduğunu, biraz gecikmiş, biraz ihmal edilmiş bazı yatırımların ve hizmetlerin bu insanlarımızın emrine sunulması gerektiğine inanıyorum. Gece gündüz bu anlayışla çalışacağız. Allah bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

 
 
 

 

  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi