enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4492
EURO
34,4800
ALTIN
2.473,25
BIST
9.572,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C

ADIYAMAN KİTAP GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR

ADIYAMAN KİTAP GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR
REKLAM ALANI
04.05.2015
0
A+
A-

Adıyaman’da kitapseverleri kitaplı günler bekliyor. Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 2.ncisi düzenlenecek Kitap Günleri 70 yayınevi ve seçkin yazarların katılımıyla 13-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Adıyaman Kitap Günleri etkinliklerine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Bakanlar, yüksek bürokratlar ve çok sayıda misafirin davet edildiği ifade edildi.

Adıyaman bu yıl da sanat, edebiyat ve kitap dolu günler yaşayacak. Etkinliğin coşkulu ve amacına uygun bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Radyo ve TV cıngılları, raketler, led ekran ilan panoları, mega life, bilboardlar, afişler, el ilanları, branda afişler ile kırlangıçlar hazırlandı. Kitap Günleri etkinlikleri kapsamında, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin ünlü yazarlarla buluşması ve tanışması hedefleniyor.

Tüm Adıyamanlıların kitapla buluşmaya davet edildiği açıklamada, kitap okumanın önemine dikkat çekilerek şu ifadelere yer verildi. “5 gün sürecek etkinlikte insanımızı kitaplarla ve yazarlarla buluşturarak, donuk hayatımıza bir renk katmak istiyoruz. Bu organizasyonla genç nesilleri ve okuyabilecek herkesi kitapla buluşturarak, kitabın kültür alışverişini sağlayan, karşılıklı anlayış ve hoşgörüyü geliştiren niteliğiyle dünya barışına hizmet edilmesi hedeflenmektedir”denildi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi