enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5060
EURO
34,8201
ALTIN
2.490,34
BIST
9.549,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

ADIYAMAN ESKİ MİLLETVEKİLİ MAHMUT GÖKSU, “NÖBETİ DEVREDİYORUM”

ADIYAMAN ESKİ MİLLETVEKİLİ MAHMUT GÖKSU, “NÖBETİ DEVREDİYORUM”
REKLAM ALANI
13.12.2015
0
A+
A-

“Nöbeti Devrediyorum.”
Bilge insan Aliye Izzetbegoviç’in şu manidar sözünü siyasi hayatımda hep hatırımda tutmaya çalıştım. “İktidara gelirseniz, hal ve hareketlerinize dikkat edin. Kibirli olmayın, kendini beğenmişlik etmeyin. Size ait olmayan şeyleri almayın, güçsüzlere yardım edin ve ahlak kurallarına uyun. Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur. Her iktidar geçicidir ve herkes er veya geç, önce milletin ve nihayet Allah’ın önünde hesap verecektir.” 
AK Parti; 1,5 milyon teşkilat mensubu, 9,5 milyon üyesiyle, Dünya’nın en büyük siyasi organizasyonlarından biridir. Kurulduğu günden bugüne; her seçimde başarıyı yakalamış, yaptığı hizmetlerle halkımızın gönlünde yer tutmuş, Dünya’da mazlum ve mağdur milletlerin umudu olmuştur. Yeni Türkiye’yi inşa eden bu büyük hareketin Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında sekiz yıldan beri sürdürmekte olduğum Başkan Yardımcılığı görevimi büyük bir onurla ifa ettim. Böylesine büyük bir partinin kurucularından biri olmaktan ve teşkilatında bu önemli görevi üstlenmekten şeref duydum. Bu görevi tevdi eden Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve bugüne kadar devam etmemi sağlayan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’na teşekkür ediyorum. 
Görevim süresince, teşkilatın her kademesinde görev yapan birçok arkadaşla tanışma ve dostluklar kurma fırsatını yakaladım. Siyasetin merkezi olan AK Partide edindiğim bu dostlukların bundan böyle de inşallah devam edeceğini ümit ediyorum. Verimli çalışmalar yapabilmek için hep gayret gösterdim. Özellikle, teşkilat eğitimlerinden sorumlu olduğum dönemde 81 İl, 962 İlçede Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Mahalle ve Sandık Yönetim Kurulu Üyelerine eğitim programları hazırladım, sunumlar yaptım. Tüm bu birikimlerin kalıcı olabilmesi amacıyla “Teşkilat İçi Eğitim” kitabını hazırladık. Bu çalışmaları zevkle ve heyecanla yapmaya gayret ettim, faydalı olmaya çalıştım. 
Daha fazla mesai harcama arzusunda olduğum vakıf hizmetlerine ağırlık vermeyi düşünürken 7 Haziran seçimlerinde sonuç beklediğimiz gibi tek başına iktidarı getirmeyince bu düşüncemi erteledim. 1 Kasım seçimlerinden sonra partimizin aldığı büyük zaferle yıllardır devam ettirdiğim Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılmam gerektiği hususunu tekrar çevremle paylaştım. Uzun süre devam eden görevlerde işler zaman zaman rutinleşiyor, verim de düşebiliyor. Onun için büyükler “Tebdil-i mekânda hayır vardır.” demişlerdir. Bu veciz ifadeden hareketle atanan Teşkilat Başkanımızın yeni bir ekiple çalışma arzusunu anlayışla karşılayarak bu nöbeti devrediyorum.
Görev süremce birlikte çalıştığım Teşkilat Başkanlarımıza, Teşkilat Uzmanı arkadaşlarımıza, Genel Merkezin tüm çalışanlarına, hassaten gece geç saatlere kadar işini aksatmadan yapan danışmanlarıma teşekkür ediyor, atanan Teşkilat Başkan Yardımcısı arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. 
Partimizin başarısı için dualarımızı ve bize düşen görevleri (bugüne kadar nasıl olduysa bundan sonrada) aynı heyecanla yerine getireceğimi siz değerli dostlarımla paylaşmak istiyorum. Ünlü Seyyah İbn-i Battuta’nın “Derdi Olanın Vakti Olmaz.” sözünden yola çıkarak, bundan böyle çalışmalarımı, faaliyetleri genişleyen ve büyüyen Genel Başkanı olduğum Yeni Dünya Vakfında sürdüreceğim. Dualarını bizlerden esirgemeyen tüm dostlara saygı ve selamlarımı sunuyorum. 

  
Allah Hepimizin Yar ve Yardımcısı Olsun.

Mahmut Göksu

21. – 22. Dönem Adıyaman Milletvekili

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi