enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4242
EURO
34,4456
ALTIN
2.489,00
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C

Adıyaman CHP Milletvekili Aday Adayı Kahvaltıda Basınla Buluştu

Adıyaman CHP Milletvekili Aday Adayı Kahvaltıda Basınla Buluştu
REKLAM ALANI
10.01.2015
0
A+
A-

Adıyaman CHP milletvekili aday adayı Bilal DOĞAN 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebeti ile Adıyaman ve Kahta basınıyla kahvaltıda buluştu….
Adıyaman basının kalabalık bir katılım sağladığı kahvaltı neşeli geçti…
Adıyaman eski CHP İl Başkanı, Adıyaman CHP Miletvekili aday adayı olduğunu açıklamıştı. Sayın Doğan yaptığı açıklama da, öncelikle 10 ocak çalışan gazeteciler gününü Adıyamanda yerelde emektar  gazeteciler gününü kutluyorum.Gazeteci gelişmiş ülkelerde toplumun gözüdür,kulağıdır. Gazeteciler duyduklarını ,bildiklerini olduğu gibi iletmesi için basının gözünün ,kulağının açık olması gerekir. Dünyada gazeteciler hak ettiği yerde olsa da bizde hakkettiği yere değiller. Devamlı beraberiz, destek noktasında sorunları için her zaman bir aradayız. Umarım basınımızın üzerindeki baskılar kalkar, tutuklu olan gazetecilerinde özgür olmasını bu önemli günde temenni ediyorum. Demokrasinin temel unsurlarından gazetecilerdir.  Gelişen toplumlarda, basının yeri ayrı bir önemi var. Bu önemli günde istedik ki Adıyaman basınıyla biraraya gelelim. Ara ara arkadaşlarla itişare ediyoruz. Tarafsız hür bir basın her zaman bizleri aydınlatır.
Basının sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirebilmesinin şartı, basın özgürlüğünün sağlanması ve korunmasıdır. Bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirici görevi olan basın, her şart altında toplum yararını göz önünde bulundurur..

Bu yönüyle basın, toplumun bilgilendirilmesinden ziyade kentlerin gelişiminde de önemli bir katkı sağlamaktadır. İlkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüten basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tekrar kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum. Görevde olduğum sürece basınla herzaman biraraya gelmeye devam edeceğiz. Basının yol gösterici rolunü önemsiyorum. Dedi.

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi