enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5961
EURO
34,7231
ALTIN
2.497,98
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu’nun Yeni Yıl Mesajı

Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu’nun Yeni Yıl Mesajı
REKLAM ALANI
01.01.2015
0
A+
A-

Kıymetli hemşerilerim;

Acısı tatlısı, sevinci üzüntüsü ile bir yılı daha geride bıraktık. 2014 yılının yeni başlangıçların yaşandığı bir yıl olduğunu düşünüyorum. İmkanlar ölçüsünde tüm gayretimizi ve çabamızı değerli vatandaşlarımızın beklentilerine cevap verebilmek ve kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için harcadık. Gelecekte daha modern ve arzu edilen bir şehir kimliği oluşturabilmek için elbette öncelikle bazı değişiklikler ve yeni planlar yapmak gerekiyor. Hizmette önce bir zihniyet değişikliğinden yola çıkıp kaynakları daha etkin bir şekilde kullanarak daha sağlıklı bir çalışma yapılabileceğini düşünüyorum. İşte bu açıdan bakıldığında önümüzdeki 2015 yılının daha verimli geçeceğini belirtmek isterim.

Yeni yıllar, hayatın içerisinde her alanda yeni umutların hayallerin, hedeflerin ideallerin tazelendiği başlangıçlardır. Yeni bir yıla girerken duamız ve temennimiz elbette tüm insanlık için barış, huzur ve kardeşlik duygularının daha yoğun olması içindir. Özellikle Müslüman coğrafyasında yaşanan acıların son bulması en büyük temennimizdir. Yeni yıl insanlık, demokrasi, sağlık, mutluluk adına daha fazla adım attığımız bir yıl olsun. Her geçen gün hızla büyüyen ve her alanda bir istikrar yakalayan ülkemizin daha güçlü bir Türkiye hedefine doğru ilerlediğini görmekteyiz. İşte güzel ilimiz Adıyaman’da ülkemize uyumlu bir değişim ve dönüşümün içine girmiştir.

2015 yılında ilimizde eksikliğini hissettiğimiz yeni hizmetler ve mevcut hizmetlerinde geliştirildiği bir yıl olacağını düşünüyorum. Geride bıraktığımız yıl içerisinde yaptığımız çalışmalar sistemli bir şekilde kendisini yeni yılda gösterecektir.

Değerli hemşerilerim;

2015 yılında ilimizde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada huzur ve kardeşliğimizi koruyarak daha da pekiştirmeliyiz. İlimizin her alanda gelişim sağlaması için daha fazla katkı verip ortak akılla hareket etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının ve bundan sonraki yılların tüm hemşerilerime sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim.

F. HÜSREV KUTLU

BELEDİYE BAŞKANI

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi