enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Adıyaman Tanıtım Günleri Feshane’de

Adıyaman Tanıtım Günleri Feshane’de
REKLAM ALANI
26.09.2014
0
A+
A-

feshane

Feshane de Güneşin en güzel doğup, battığı yer olan Adıyaman’ın kültür, sanat, gelenek ve ürünlerinin tanıtıldığı festivalde, ilk gün standlara olan ilgi yoğun olup tam bir festival havasında idi.

Açılışa Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Milletvekilleri;Ahmet Aydın, Mehmet Metiner, Salih Fırat…İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Süryani Ortodoks Cemaati Ruhani Lideri Yusuf Çetin, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Gökhan Bayram ve yönetim kurulu üyeleri  gibi birçok kişi katıldı.

 

İlk konuşmayı yapan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ilk defa İstanbul’da tanıtım günleri yapıldığını belirterek” Adıyaman tanıtılmaz yaşanır” diyerek herkesi Adıyaman’a davet etti. Ardından kürsüye çıkan AK Parti Gurup Başkanvekili Ahmet Aydın,İstanbul’ dan gelemeyenler”Adıyamanı yaşatalım”dediklerini belirterek, hem doğuyu hem batıyı bir arada sentezleyen şehirde geçmişten bugüne kadar farklı
dinlerin, uygarlıkların birarada, hoşgürü içinde yaşadığını belirtti.

 

Ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı konuşmada Adıyamanlıların fahri hemşehrisi olduğunu belirterek”Adıyamanlıların fahri hemşehrisi olmanın faturası, bedeli var ödemeye gayret ediyoruz. Bugün size bir müjde veriyorum. Koçali Barajı’nın ihalesi bitti açılışa geleceğiz dedi.

 

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı.Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, kurdele kesip, açılışı gerçekleştirerek standları gezi. Bakan Avcı basın mensuplarına Nar suyu ikram etti.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi